Demi Lovato Talks Inspirerende Badedragt Fotos

Demi Lovato Talks Inspirerende Badedragt Fotos

Demi Lovato behøver ikke haderne ‘kærlighed! Den 25-årige sanger blev ærlig på mandag s Ellen DeGeneres Show om hendes nybegynderede selvlskhed.

‘Jeg har arbejdet på mig selv i det forløbne år, mere end jeg nogensinde har arbejdet på mig selv. Jeg har virkelig overgivet til processen med bare at lære at elske dig selv, og jeg har lyst til at se det gennem mine billeder’ sagde hun. ‘Jeg sender flere badedragt billeder online. Jeg vil gerne vise mine fans, at det er muligt at komme til den selvkærlighed også. ‘

‘Jeg var faktisk meget tøvende med at sende det, fordi jeg ikke elskede mine ben i det,’ forklarede hun til DeGeneres. ‘Jeg besluttede at skrive det alligevel, fordi jeg tænkte:’ Du ved hvad det er mig, det er s hvem jeg er og jeg elsker min krop, så jeg skal bare sende den. ‘Jeg har taget magten fra de negative kommentarer og haterne ved ikke at lytte til dem, og hvis jeg ser det, føler jeg mig ked af det for dem, fordi hvem efterlader en negativ kommentar til en persons profil på internettet? Du Moncler Jakke Dame skal være så trist at gøre det. Jeg har taget væk strømmen, og det føles bare godt. ‘

Så jeg er usikker på mine ben i dette billede, men jeg sender det, fordi jeg Billige Moncler Sale ser så glad ud og i år har jeg besluttet, at jeg vil slippe af min perfektionisme og omfavne frihed fra selvkritik. At lære at elske min krop, som den er, er udfordrende, men livet ændrer sig. At opgive min spiseforstyrrelse har været det mest udfordrende rejsen i mit liv, men jeg arbejder hver dag mod solidt genopretning, selvom jeg ødelægger nogle gange. I dag føler jeg mig stærk. Du kan alle gøre det også. Det er muligt. Tak Gud for dette nye kapitel i mit liv. EDrecovery happyAF

Den tidligere Disney-stjerne åbnet tidligere om hende om at kæmpe med sin spiseforstyrrelse i sin YouTube-dokumentar, Simply Complicated. Taler med DeGeneres, afslørede hun, at hun var meget nervøs for at dele så meget af hendes privatliv med sine fans.

‘Jeg behandler stadig ting, og jeg vil gerne vise mine fans, at det stadig er en daglig kamp med visse problemer,’ sagde hun. ‘Men jeg kæmper hårdt, og jeg vil vise mine fans, at du kan fortsætte med at kæmp hårdt og leve det liv, du fortjener. ‘

hvis modstanderens mor ramte ham med en sko i legendariske kamp<<

About the author : Billige ugg