Den amerikanske marine

Den amerikanske marine

Lige før vi forlod San Diego den 6. januar købte jeg mig selv et kamphandlingsbånd fra militærbutikken. De fortalte os ikke, men jeg vidste, at vi skulle krige. Nu kan jeg bære det.

Vi går på disse operationer kaldet Westpax West Pacific øvelser, så jeg er bekendt med at være hjemmefra. Og officielt skulle det være sådan noget, men alle havde talt om Irak.

Det tog en måned at sejle her på USS Tarawa. Der var ikke meget at gøre på båden, så det blev hårdt. De holdt os travlt med NBC (nukleare, biologiske, kemiske) øvelser og klasser om, hvordan man testede for kemiske våben.

Jeg er en soldat, jeg bliver ikke involveret i politik, men jeg må sige, at efter 9/11 hits i New York skreg amerikanerne hævn. At bekæmpe Irak var vores gengældelse mod slyngelstater.

Vi tilbragte omkring fem uger i Kuwait, i Camp Bullrush. Det var elendigt i starten. Når du går på camping, sætter du sædvanligvis op telt ved en sø eller en flod eller ned ad vejen fra en generalbutik hvor du kan få noget mad.

Men denne lejr var midt i himlen og vi levede i snavs. Hvis det regnede, var du i regnen. Hvis der var en sandstorm, var du i sandstorm. Og sandet kommer overalt. Jeg havde tre liners på mit telt, men stadig, hver dag måtte jeg feje ud om en kvart tommer sand.

De ønskede at akklimatisere os til ørkenforholdene, men jo længere vi ventede jo mere vred vi fik. Som soldat, når der kæmper for at blive gjort, kæmper du hårdt, fordi du vil komme hjem hurtigt. Men i Kuwait slog vi ikke engang kamp.

Jeg kunne skrive og e-mail min kone. Jeg kender en fyr, der ventede i fire timer til at have en fem minutters samtale med sin familie.

Vi fik 24 timers varsel om krigen. Vi blev flyttet til Camp Viking på Kuwaiti-grænsen, og vi fik ingen søvn den aften. Det var konstante gasboringer hvert 45. Så satte vi os til kamp og krydsede grænsen [i Irak] ved Billige Moncler Sale ca. 6:00.

Alle var bange, men vi fik opmuntring og mod fra hinanden. Jeg vidste, at Gud ville tage mig hjem.

Jeg har været på øvelser før, men det var den første mission. Det var freaky. Du tænker: ‘Skal jeg kæmpe OK eller skal jeg pissere mig selv?’

Vi har kun været i Irak 30 minutter, da vi begyndte at blive mørkede. I første omgang hører du mørtelerne, og du tror ‘det skal være vores’. Når du tjekker ild på radioen, sagde de, at vi ikke selv havde startet skuddet endnu. En af dem landede 30 meter fra mig.

Vi trak tilbage og kaldte i Cobras [helikoptere]. Vi kalder dem engle på dine skuldre. De tog sig af problemet. Du kunne høre dem belysning disse raketter.

De første fem dage, jeg gjorde i Umm Qasr. Vi skylle ud bygninger. Mit job var at vente udenfor i blokeringspositionen. Hvis nogen løb, skød jeg dem. Det var ikke dårligt. På den anden dag tog vi hovedparten af ​​Baath-partiet, da en fyr åbnede os med en AK. Men vi kaldte i forstærkningerne.

Vi kom så op til Nasiriya. Min enhed deltog i redningen af ​​Private Jessica, vi gav en afledning for at trække ilden væk.

Vores job nu er at være et show of force i Nasiriya; at berolige folk her. Det bliver kedeligt. Det er ikke det, jeg vil gøre. En søns job er at kæmpe, ødelægge og bryde ting. Ikke dette.

Jeg ved ikke, hvornår vi går tilbage. Du hører mange ’scuttlebut’ rygter om, at vi vil forlade Billige Moncler Sale i en uge. Men det kan vi ikke komme ud til september. Det eneste, jeg vil lægge mærke til, er, når de siger: ‘Pak dit skraldespand, du’ rejser om en time. ‘

hvis modstanderens mor ramte ham med en sko i legendariske kamp<<

About the author : Billige ugg