Den fantastiske sande historie om Narayana Mandagadde

Den fantastiske sande historie om Narayana Mandagadde

Shruti Indira Lakshminarayana i Bangalore

Han boede til en af ​​de mest berømte biografhaller i Mumbai, i R K Studios og film og deltog i biografbegivenheder.

Narayana Mandagadde troede, at dette var det nærmeste han ville komme til biografens verden. Men skæbnen ville anderledes, og i dag er Kannadiga genstand for en af ​​de mest ventede udgivelser af året.

Skuespiller Srinagara Kitty spiller ham Mathe Mungaru instrueret af Dwarki og produceret af E Krishnappa af Mungaru Male berømmelse.

Den 52-årige virkelige helt deler sin livshistorie fra en søvnig Kannada-landsby, hans tryst med og hans Mumbai opholder sig på tærsklen til filmens udgivelse. Uddrag:

Kan du fortælle os om dit tidlige liv?

Jeg er fra Muvalli landsby i Mandagadde, Shimoga. Kunne studere kun til standarden. Jeg var nødt til at få et arbejde for at opretholde min fattige familie.

Jeg skiftede til Davangere og arbejdede i et hotel som en renere. Så kom jeg til Bangalore og kom til Hotel Sathkar. Der kom jeg i kontakt med en gruppe sceneindretninger og elektrikere fra Mumbai. De var kommet på arbejde på et show, Filmstars Night, hvor skuespillere fra hindi, kannada og andre sydindiske sprog deltog.

Da de ikke kendte vores sprog og jeg kendte en smule urdu, blev jeg bedt om at deltage i dem under deres ophold på vores hotel. Imponeret med min tjeneste tog de mig til showet. Jeg husker stadig, at en hindi-skuespiller snatched mike fra veteran Kannada-skuespilleren Narasimharaju, som derefter adresserede tilskuerne. Jeg husker også at se skuespillerne Johnny Walker, Rajendra kumar, musikeren Lakshmikanth Pyarelal og vores egne Kalyankumar og Jayanthi blandt andre. Uanset hvad gjorde Mumbai teamet, deres familier og jeg meget godt og de insisterede på at jeg går med dem til Mumbai.

Hvad skete der i Mumbai?

Jeg landede i Mumbai den 26. januar. Det var republikkens dag, byen blev tændt og så smuk ud. Jeg kunne godt lide byen, og da jeg havde taget køreundervisning, troede jeg, jeg ville arbejde som en chauffør. Men ingen var klar til at tage mig på, da jeg ikke var bekendt med vejene.

Imidlertid lærte jeg at hjælpe min værelseskammerat som elektriker, da jeg blev bedt om at arbejde som praktikant driver med en virksomhed. Jeg kendte mig med veje og siden den nuværende driver var en drunkard, jeg ham. Jeg arbejdede i to år for en løn på 3 pr. Måned. Da jeg kun kunne gemme Re 1, sluttede jeg mit job og sluttede sig til et andet kendt firma som chauffør. Det betalte bedre og var en 9 til 5 job. De bar ulovlig spiritus med dem, og politiet fangede dem og fængslede mig også sammen med dem, før jeg Billige Moncler Sale kunne bevise min uskyld.

Men af ​​embedsmændene før jeg producerede mig ved retten, bad mig om at oplyse min familie, og da jeg fortalte, at min familie bor i Karnataka, og at jeg ikke havde noget at gøre med kvinderne, blev jeg slået fra, men ikke før min licens blev tilbagekaldt .

Hvordan forklarer du dit kryds over til Pakistan?

Da jeg ikke længere kunne arbejde som chauffør, kom jeg sammen med mine værelseskammerater, der arbejdede som mekanikere på fiskerbåde. Engang da jeg gik til søs med fiskerne, blev vi fanget i en storm. Og uden at vi forstod, gik vi over til Pakistan Der blev vi arresteret af denne grund og sat i et afsides fængslet rum. Det var tilfældet med Pehle laat baad mein baat. Selv uden at spørge os, hvad der var sket, begyndte de at torturere os.

Hver uge vil vagterne ændre sig, og hver uge blev vi slået af det nye personale. Vi overlevede på to chapatier. Min vægt blev reduceret til 28 kg, og vi begyndte at udvikle sundhedsproblemer, da vi ikke var involveret i fysisk aktivitet.

Ja, vi havde ulovligt grænsen til grænsen, men det var ikke forsætligt. Pakistan fulgte også reglerne. Men jeg tror, ​​at vi ikke behøvede at blive behandlet på den måde. De kunne have hørt os ud.

Vi blev arresteret i 1982 og udgivet i 2003 under Atal Bihari Vajpayee s sigt som premierminister. Kargil krig tilføjede forsinkelsen i vores frigivelse.

I mellemtiden var der sket meget i Indien. Vi var ikke enige om Indira Gandhi’s død. Det var en trist hændelse. Det samme var vi foruroliget over, at hendes parti ikke kæmpede hårdt for vores udgivelse. Vi er taknemmelige for Vajpayee selv. Forresten vidste jeg ikke, at han var en bachelor som mig!

Så du har aldrig haft en heltinde som i filmen?

Jeg gjorde da jeg var i Mumbai. Jeg var over 20 år derefter. Hun var fra Alibagh, men grænseovergangshændelsen ændrede sig selvfølgelig. Anyway nu er jeg på udkig efter en ny heltinde. Jeg er sikker på, at hun er et sted rundt. Faktisk har jeg fundet nogen og kan binde knuden snart.

Du sagde du vendte tilbage i 2003, hvad var din families reaktion?

Min mor nægtede at tro på, at jeg var hendes søn. Hun troede jeg var sønnenes værelseskammerat, hun troede, havde alle oplysninger fra ham om familien, efter at jeg havde myrdet ham! Det tog min søster, hendes mand og min tante at overbevise hende om, at jeg var hendes søn. overbevist om min identitet først, efter at jeg mindede om, hvordan hun havde forsøgt selvmord efter en kamp med sin mand!

Min søster og hendes mand havde også deres andel af ængstelser. Det var først efter at jeg bestod dem, at de. Det faktum, at jeg var ude af kontakt med Kannada og hovedsagelig talte i hindi, hjalp ikke meget. Men alt er godt det ender godt.

Et år efter mit tilbagevenden gik min mor bort. I dag bor jeg sammen med min bror og hans kone. Jeg arbejder som leder i en lokal lodge.

Hvad var din reaktion, da producenten og direktøren henvendte dig til at lave en film på dit liv?

Tidligere havde en producent og direktør også henvendt mig til at sige, at de vil lave en film på mig. Men i de indledende faser Billige Moncler Sale selv indså jeg, at holdet forsøgte at få offentlighed i mit navn. Projektet faldt igennem. For et par år siden mødte jeg Dwarki; følte at han ville gøre ret til filmen og dermed gav fremad. Jeg er sikker på, at de har gjort en ærlig indsats. Jeg ønsker dem held og lykke.

hvis modstanderens mor ramte ham med en sko i legendariske kamp<<

About the author : Billige ugg