Den fortsatte indsats for behandling af kræftbehandling

Den fortsatte indsats for behandling af kræftbehandling

Som en aktiv mand i hans 40 Matt Billige Moncler Outlet Ellefson mente han var et billede af et godt helbred.

‘Jeg var ikke-ryger og levede et aktivt liv,’ sagde Ellefson. ‘Jeg vågnede en morgen og hostede lidt blod.’

Efter det besværlige symptom besluttede Sioux Falls-mannen at se en læge. Testresultater vil afsløre urolige oplysninger. Ellefson havde sent stadium lungekræft, den mest dødelige kræftformer.

‘Jeg var oprindeligt i fornægtelse, jeg troede det, jeg havde lige været i gymnastiksalen dagen før og havde en god træning. Jeg følte mig fint,’ sagde Ellefson.

Ellefson besluttede at kæmpe hårdt mod sygdommen. Han fik genetisk test og opdagede, at han havde en genmutation. Læger udviklede en skræddersyet behandlingsplan ifølge disse genetik.

‘Det har givet mig mulighed for at leve den livskvalitet, jeg har levet,’ sagde Ellefson.

Siden diagnosticeret i 2009 har Ellefson kørt flere halve marathoner og deltog i 100 mil cykelbegivenheder. Sammenlign det med statistikken: Kun 2 til 13 procent af Billige Moncler DunJakke patienter med lungecancer i sen fase overlever fem år.

Nu arbejder Avera for at skrive flere historier som Ellefson gennem skræddersyet behandling. På tirsdag meddelte organisationen, at den blev medlem af WIN-konsortiet. Gennem konsortiet vil det dele forskning med de bedste kræftcentre om at tilpasse kræftpleje ifølge en person DNA, RNA og protein.

Hvis denne skræddersyede behandling lyder velkendt, arbejder Sanford også på et lignende koncept med sit Imagenetics-program.

‘Vi bevæger os fra en verden, hvor hver patient med brystkræft får den samme, forfærdelige kemoterapi-cocktail.’ Hvor vi sekvenserer hver eneste tumor, træk de enkelte chauffører ud, og sammenlign dem med stoffer ‘, siger Dr. Brian Leyland Jones.

Som en del af konsortiet vil Avera patienter kunne deltage i flere kliniske forsøg. Allerede i år har 400 patienter hos Avera haft deres DNA-sekvenser.

‘Dette vil være transformativt,’ sagde Leyland Jones.

En transformation, som Ellefson siger, har allerede reddet sit liv.

‘Hvis det var til forskning og innovation som det der foregår i Avera i Sioux Falls, ville jeg ikke være her i dag. Jeg ville ikke have mulighed for at dele tid med mine fem børn og børnebørn og min smukke kone,’ sagde Ellefson.

hvis modstanderens mor ramte ham med en sko i legendariske kamp<<

About the author : Billige ugg