Hvem er Don Henderson

Hvem er Don Henderson

Army BlogDon Henderson er kandidat til District 3, Henry Board of Commissioners

I går var en god / dårlig dag, da jeg modtog svaret fra en overarbejde, underbetalt, stresset ejendomsbedømmer. For anden gang i så mange år har mit hjem mistet markedsværdi, og jeg tabte penge. I 2008 vurderede amtet mit hjem på 353K, i 2009 280K, i 2010 228K. Jeg ved ikke om dig, men et tab på 125K om 3 år sætter mig ikke i stand til at købe en lufthavn, medmindre jeg slipper for bekostning af nogle af min familie. Åh, det er lige som et amt, vi gjorde det allerede. Og værdien fortsætter med at falde.

Den eneste grund til, at jeg fortsætter med at spotlight disse forpligtelser er, at de fjernede ejendomme fra skatrullerne. Jeg ved, at regeringerne ikke betaler skat, så Tara Field er en antaget ansvar uden skatteforvridninger, som vi kender til, og de har en tendens til at angive en afbrydelse fra folks behov. Det er bestemt ikke, at de indikerer en afbrydelse med regeringen og dens tilsyneladende umættelige appetit til løbende at vokse og udvide.

Vi lever i en farlig tid, og vores regering skal fokusere på at skabe Billige Moncler Jakke Herre en atmosfære af skattemæssig sikkerhed, ikke spil eller at risikable investeringer og udgifter er svaret. Det er meget som dem i Washington, der tænker på, at vi kan bruge vores vej ud af gælden. Det er og er blevet bevist af al statistik i både liberale og konservative grupper for at føre til mere gæld. Når du har et budgetunderskud, som Henry County havde i det sidste regnskabsår, du ikke bruger, sparer du. Men nogle, der er drevet af ego, blind ambition, politisk gæld eller simpelthen manglende forståelse af sunde forretningsprincipper, synes ikke at anerkende, at afbrydelsen.

Lad os se et sandt faktum MEST af vores valgte embedsmænd fra Washington til Henry County behøver ikke at bekymre sig om: en let regning, vandregning, gasregning, prisen på æg, prisen på en gallon mælk, hvor meget en brødforbrug, bilforsikring, bilbetalinger, hvor meget et sæt dæk koster, og listen er uendelig. Sandheden i sagen er, at mange af disse mennesker er simpelthen afbrudt.

Måske er jeg den ene uden berøring. Men hver dag ser jeg og snakker med både unge og gamle, sort og hvid, dem, der har tilstrækkelige ressourcer til at vende den økonomiske storm, vi er i, og dem, der ærligt ikke ved, hvor ugerne dagligvarer og husleje kommer fra. Min kone og jeg er og har været meget velsignede og heldige i vores liv, og Gud har tilladt os og guidet os til et sted i livet, der er en moderat succes. Men jeg føler stadig og har en tankegang, som jeg havde, da vi kæmpede og gøre hvad som helst det tog for at overleve og sørge for vores tre sønner.

Jeg stadig klippe kuponer. Jeg ser stadig, hvor gas er den billigste. Jeg drikker butiksbrandmælk, selvom jeg virkelig kan lide Mathis Dairy. En ny bil til os er en med mindre end 30 km med en ren CarFax, og jeg er ikke mindst flov over, at vi køber brød i den ‘dag gamle’ butik. Heck, når det er rystet, kan du ikke fortælle forskellen, og jeg har ikke engang det at sige, at vi handler på Goodwill. MEGET. Bare fordi jeg har fået lov, tror jeg ikke, for hvad hans grund er. skulle tillade mig selv ‘lotteri vinderen’ adfærdsmønster af ‘hej, der er mere, hvor det kom fra’ og ikke disciplinere mine udgiftsvaner. I mit hjerte af hjerter vil jeg altid være et fattigt barn fra bjergene i North Carolina. Og jeg Sig det ikke så fattigt mig, jeg siger det som TAKK GUD. Jeg har nogle grundlæggende overbevisninger og værdier, som min mor og far lærte mig, og de har tjent mig godt og med succes. Jeg har anvendt disse på alt og alle forretningsreaktioner, som jeg har forsøgt og de har tjent mig meget godt. HVORFOR i verden ville jeg ændre sig hovedsagelig fordi de har arbejdet?

Folk er tiden kommet for os, vi mennesker, skatteyderne, borgerne, den virkelige økonomiske motor i dette store kapitalistiske samfund tager vores regering tilbage. Det er dig og jeg og din nabo, der skal bestemme, hvordan din skatte dollar bruges og på, hvad din skatte dollar bruges. Jeg tror, ​​at folk, og ikke golfbaner, lufthavne, parker, ubrugt ejendom, som du betaler for, er, hvad vi som et samfund skal investere i.

Vi har for længe lige været irriterede først, da var det forværring, og nu påvirker det din og min livsstil, fordi vi ikke vil være foruroligede med at tale op og ikke vil lide latterliggørelsen fra dem, der høster fordelene ved dit hårde arbejde.

Lad mig være helt klar over dette emne. Jeg er overbevist om, at de på BoC er gode mennesker. Jeg tror ikke på, at der er en, der forsøger at manipulere systemet til deres egen personlige gevinster. Jeg kender faktisk tre af kommissærerne på et personligt grundlag og ved, at de er gode mænd, familie mænd, mænd, der ikke er defineret af deres stilling i livet, men er defineret af deres frigørelse med Gud. Vi er bare ved at se de løsninger, vi står over for i amtet, fra forskellige perspektiver med forskellige løsninger.

Er mine Billige Moncler Jakke Herre de bedste løsninger? Jeg ved ikke, men jeg kender 57 familier i Henry County, der mener, at deres karriere og job med amtet var vigtigere end en lufthavn, uanset hvad en amtschef taler som et enormt tilbud. Du bliver hårdt presset til at overbevise en mand, hvis ben du lige har skåret af ved knæet, at de nye sko, du lige har købt for ham, var en god handel.

Jeg handler ikke bare om fremtiden for folkene i Henry County, jeg er om deres nuværende, uden hvilken der ikke er nogen fremtid.

Hvis jeg vælges til District III County Commission-sitet, vil jeg gøre alt for at se, at de i de offentlige sikkerhedsafdelinger i Henry County er de bedst udstyrede, bedst uddannede og bedst betalt i regionen. Det er forkert for en politibetjent at have arbejdet andet og tredje job for at sørge for sin familie, når han dagligt lægger sit liv på linjen for dig og mig.

Jeg mener, at politik på den offentlige sikkerhedsplads ikke har plads. Offentlig sikkerhed tilhører dem, der har viet deres liv til den uddannelse, der er nødvendig for at udfylde dette, den vigtigste rolle i samfundet: LOV OG ORDER. Uden hvilket intet andet betyder noget.

Jeg vil gøre alt i min magt til at afbalancere institutionelle budgetter. Er denne retorik? Eksempelvis passerede jeg Nash Farms BATTLEFIELD i går, og antallet af flag var mere ‘karneval’ i udseende end respektfuldt. Hvor meget kostede disse flag? Nogle var tattered, hængende ved en grommet, der ligger på jorden. Det lignede efterfølgen af ​​en NASCAR bagklap fest. Hvem betalte for disse flag? Du og jeg gjorde det.

‘Tja, for himmelens skyld, Don, vi taler ikke om så mange penge.’ Folk, hvis det er 5 kroner, og det er MINE PENGER, er det meget. Jeg tæller endda min forandring, når jeg betaler en regning på en restaurant. Faktisk kontrollerer jeg stadig og sørger for, at jeg ikke er blevet opkrævet for te, fordi jeg drikker vand; sparer normalt $ 1,50.

Ja jeg er en stram wad, jeg sagde ikke billigt, jeg sagde, hvis jeg bruger en dollar, vil jeg få mindst 98 cent værd af noget.

Hvordan kan jeg personligt bidrage, hvis de vælges til BoC? Jeg vil flytte, lave en bevægelse, anmode om, hvordan du nogensinde får noget på dagsordenen. Jeg er ikke politiker og har intet ønske om at være en, men jeg må vide hvordan. At BoC igen justere sin kompensation med den af ​​den nuværende sheriff, der skyldes, når den tidligere sheriff annoncerede sin pension, BoC FROZE, den betaler.

Det betød, at BoC ikke skulle tage en COLA, da sheriffen gjorde det. Problemet med det er, at den indkommende sheriff skulle gøre betydeligt mindre end den udgående sheriff således med FROZEN kompensation, vil% ikke falde for BoC.

Så vidt jeg forstår BoC i Ga, er det normalt en vis procentdel af den etablerede sheriff, og hvis den udleverede sheriff gør sig sige 180K om året, og Boc får 25% af, hvad sheriffen får, der er 45K om året. Nu hvis den nye sheriff kun får sige 90K om året, er samme 25% $ 22,5K pr. År. Da denne handling fandt sted, blev det sagt at være til skatteydernes gode, så BoC ikke skulle tage en COLA hver gang sheriffen gjorde.

Da betingelserne er ændret, og den nuværende sheriff kun udgør halvdelen af, hvad den tidligere sheriff gjorde, hvad mener du, at BoCs handling bør være, hvis den vil gøre, hvad der er i skatteyderens interesse.

Hvis vælger og bestyrelsen vælger at fortsætte med sit nuværende kompensationsniveau og ikke vender tilbage til den tidligere nævnte formel, vil jeg personligt oprette en konto hos HCPD og HCFD quartermaster, der svarer til 50% af min kompensation fra amtet at remburse og / eller hjælpe HCPD- og HCFD-medlemmet med det, der nogensinde er blevet udgiftsført. DETTE folk beslutter, vil bedst hjælpe dem som enkeltpersoner. Jeg synes bare, at det er forkert for mig som en valgt offisk at blive kompenseret mere end en politibetjent eller brandmand, der lægger hans livet på linjen hver dag.

Covington NewsPolice: mistænkte køre bil i Covington business, stjæle kanoner5 år gammel dræbt på skole legepladsUPDATE: GBI test bekræfter menneskelige rester er af ønsket kriminelle kvinde fundet på hospitalet efter at have gået glip af Kroger parkeringspladsPolice: Newton County kvinde blev kidnappet

Sko på faktura let praktisk<< >>Dem primære til at erstatte Rep

About the author : Billige ugg