louis vuitton günstig skete at slå dem til det

louis vuitton store skete at slå dem til det

WARREN, Ohio (WYTV) sagsøgt i et højt profileret Trumbull County-mord, Nasser Hamad, tog standen fredag ​​og sagde, at han var i gang med sin Howland hjemme i februar, var alt selvforsvar.

Hamad fyrede på en gruppe på fem personer, der viste sig i en varebil efter en knytkamp på forsiden af ​​sit hjem hjemmefra i Route 46 den 25. februar 2017.

vidste hvad han havde, sagde hamad. fortalte mig ikke at [skyde ham], fordi jeg vidste, at der var en anden person. Jeg havde stadig mange ting i gang i mit sind. vidnede om, at Billige Moncler Sale han ender med at skyde et skud på Shively senere, fordi han troede Shively skulle skyde ham bagfra.

Nogle vidner vidnede om, at de så varebilen med sine baglygter på, bagud, før Hamad åbnede ild. Hamad sagde, at vanen flyttede til, indtil han begyndte at skyde.

Under krydsundersøgelse stillede assisterende Trumbull County anklager Chris Becker spørgsmålstegn ved Hamad om truslen Hamad sagde, at han følte den dag.

Becker: nogen nogensinde skyder dig? Jeg mener jeg her. nogen nogensinde skyder på dig? det ved jeg ikke. Føltes som om jeg ville blive skudt, så jeg kan fortælle dig det. sagde, at han stoppede at skyde, da trussel syntes at Moncler Outlet være gået fra vanen. spurgt, om Hamad følte, at han havde opnået sit mål den dag med en fejd, der havde foregået længe før skydningen. Hamad korrigerede ham og sagde, at hans mål var at holde sig selv og sin kæreste, Tracy Hendrickson, levende.

Skydningen dræbte Joshua Williams og Joshua Haber og sårede tre andre, herunder Tracy søn, Bryce Hendrickson.

Minnesota terror sag viser udfordring at forudsige angreb<< >>100-årsdagen for slaget ved Vimy Ridge

About the author : Billige ugg