louis vuitton speedy 25 Skal nogen bekymre sig om hvor svært du har forsøgt

louis vuitton herrentasche Skal nogen bekymre sig om hvor svært du har forsøgt

Tror du, at ‘viser indsats’ burde tælle mere, end det gør, eller tror du det er et uhensigtsmæssigt vildledende belønningssystem, der underminerer den amerikanske karakter, både i skole og ude?

Lad os sætte det på en anden måde: Respekterer du et individ mere, fordi han eller hun kæmpede for at opnå eller skabe noget, eller appellerer du mere kraftigt, hvis det de gør, udføres gennem en forbløffende nådedag, et skjult talentpræg eller et øjeblik med blændende inspiration?

For at være helt ærlig, hvis jeg ikke havde fået tildelt indsatspunkter, kunne jeg måske aldrig have gennemført klasseskolen. På vores rapportkort, som jeg husker, svævede ‘E’ der lige over ‘F’: indsatsen var farligt tæt på til at mislykkes, men du kunne holde verdener fra at kollidere, hvis du forsøgte hårdt nok. Du kunne lave ekstra kreditrapporter og holde dig i skole efter studiegrupper.

Min manglende evne til at fuldføre de mest basale former for aritmetik ville have holdt mig i fjerde klasse lang over overgangsalderen, hvis hovedstolen ikke havde haft medlidenhed og tilladt mig at bevæge sig, selvom jeg var langt bagud.

Jeg har først for nylig indset, at jeg automatisk vende de sidste to cifre i en række tal. Denne glitch gør mig mindre matematisk Billige Moncler Outlet dygtig, for eksempel end visse heste, der når de bliver spurgt, ‘Hvad er to plus tre?’ kan pote jorden og tilbyde korrekte svar, mens jeg Billige Moncler Sale stadig tæller mine fingre.

Jeg bestod mine klasser, fordi jeg viste indsats, ikke fordi jeg lærte matematik. Men hvordan kan vi hjælpe unge mennesker med at forstå livet sjældent giver delvis kredit for indsats, især hvis denne indsats ikke fører til forståelse eller succes?

Udenfor skolen vil meget få mennesker bede dig om at vise dit arbejde eller forklare, hvordan du kom til dine resultater: De vil bare vide, at du kan gøre jobbet effektivt, effektivt og uden for meget travlhed.

De eneste, der vil have dig til at vise dit arbejde og bede dig om at give en detaljeret redegørelse for, hvordan du kom til, hvor du arbejder for IRS.

Sjældent i livet værdsætter vi faktisk noget mere fuldt ud, fordi det tog en stor indsats. Har du virkelig en entreprenør, der siger, ‘Jeg kunne være et par år for sent at installere dit badeværelse, fordi jeg har en meget hård tid at måle ting’? Ingen ønsker at høre hendes kirurg kunngøre: ‘Dreng, har jeg nogensinde haft problemer med at få din galdeblære ud! Jeg var nødt til at få tre fyre til at hjælpe mig, og de var heller ikke læger. De var apotekere på vej til at få kaffe. ‘

Hvorfor kan vi så gerne tro at nogen må lide at producere et kunstværk? Jeg lærte for nylig af Pamela Katz ‘bog ‘The Partnership’, at sangen ‘Mack the Knife’, sammensat af Bertolt Brecht og Kurt Weill for ‘The Threepenny Opera’, tog mindre end 24 timer at skrive.

Og på mit kontor har jeg for min egen fordel og min elever udskrevet den følgende linje fra litteraturen fra New York Betsy Lerner’s bog ‘The Forest for the Trees’: ‘Din kamp for at producere et stykke skrivning af interesse og værdi betyder intet for læseren. Læseren bryder sig ikke om, hvad du gik igennem for at producere dit arbejde. Han bekymrer sig kun om stykket lykkes, hvis det ser ud som om det kom helt. ‘

Nogle gange kan tingene tage meget lang tid og stadig ikke være meget gode. Det tog os hele evolutionshistorien bare for at komme til, hvor vi er i dag, og for det meste, hvor vi er i dag, er i sofaen.

Lad os ikke lade som om der er ingen forskel på indsats og opfyldelse; lad os ikke lade som om der er ingen forskel på dem, der forsøger hårdt, og dem der gør det godt.

Dem, vi respekterer, beundrer og husker, bringe deres arbejde omhu, fokus og en utrættelig lidenskab for forbedring. De er ikke perfektionister, men de vil afvise den shoddy og den anden sats.

Vi bør lære at tage ægte stolthed i et godt udført arbejde og ikke forvente ros for en enkelt udført.

Det, vi har brug for, er en ærlig vurdering af vores evner, vores talenter og vores begrænsninger. Og det vil tage en reel indsats.

Minnesota terror sag viser udfordring at forudsige angreb<< >>100-årsdagen for slaget ved Vimy Ridge

About the author : Billige ugg