louis vuitton taschen auf raten Skal kæmpe for alt i livet

louis vuitton pattern Skal kæmpe for alt i livet

Skuespillerinden Kangana Ranaut sagde måske det er hendes skæbne, at hun skal kæmpe hårdt for at få alt i livet, men hun har skabt fred med det.

Skuespilleren, der lancerede sin næste trailer, ‘Simran’ i aftes, sagde, at hun ofte spekulerede på sin rejse i Bollywood.

‘Min rejse har været helt anderledes. Mens jeg flyede til Mumbai til konferencen, tænkte jeg på alle mulige spørgsmål, der Moncler Jakke Dame ville blive stillet til mig her. Så jeg tænkte:’ Har min rejse virkelig været usædvanlig, eller er det kun mig, der tror Den vej?’

‘Men det ene aspekt, der er slående om min rejse, er, at jeg skal kæmpe for alt i livet, selv det mindste af tingene. Jeg ved ikke, hvorfor det sker. Måske er det min skæbne, men jeg har gjort fred med det. ‘

Skuespilleren sagde folk kunne give hende flere tags, men hun vil til sidst tage hvad der er hendes.

‘Mange af jer tror måske’ at være eller ikke være ‘men det er okay, eller ligesom jer bruger ordet rebel, ladaku. Jeg tager det ikke på. Jeg vil Billige Moncler Jakke Herre tage hvad der er mit, det være ved at kæmpe eller på nogen anden måde. ‘

På arrangementet blev hun ledsaget af direktør Hansal Mehta, der afslørede, at meget før de samarbejdede for ‘Simran’, havde han kontaktet hende med en film efter sin debut i ‘Gangster’.

‘Jeg forfulgte hende for en film siden år. Faktisk havde jeg ringet hende til mit kontor for en scriptfortælling, lige efter’ Gangster ‘. Jeg var sikker på, at hun vil sige ja. Men hun nægtede,’ sagde Mehta.

Til hvilken, Kangana quipped, ‘Jeg kan ikke huske denne hændelse overhovedet. Han sagde, at hans ego var skadet meget. Men det her er historien om mit liv, om jeg husker eller ej, jeg har bestemt ondt ego. ‘

Minnesota terror sag viser udfordring at forudsige angreb<< >>100-årsdagen for slaget ved Vimy Ridge

About the author : Billige ugg