Miles for Moffitt løfter kræftpatienternes ånder

Miles for Moffitt løfter kræftpatienternes ånder

I 12 år er tusindvis kommet sammen for ikke blot at løbe og rejse penge, men for at deltage i kampen mod kræft.

Der er så mange historier, der krydser målstregen på Miles for Moffitt.

Historier om overlevelse, mod og styrke. To af de mennesker, vi tog sammen for at mødes for første gang. En der Moncler Outlet har slået kræft og en, hvis kamp er lige begyndt.

Chris Brewer. Jeg 35. Jeg har to små piger. Jeg afsluttede med at kæmpe Hodgkin Lymfom. Jeg havde 8 runder chemo, 3 uger stråling, og blev fortalt i december var jeg i remission. Navnet er Veronica Kilkelly og jeg 50. Og jeg har fase 4 tyktarmskræft. Det er svært at sige det. Jeg blev diagnosticeret i februar med rutinemæssig koloskopi og det var en tilpasning. Jeg har tre piger; 8, næsten 10 og 12. nogen siger det for dig, at du har kræft, hvad går gennem dit hoved?

følte jeg, jeg var i min egen verden, og jeg kunne ikke høre nogen. Jeg ville ikke tænke over det. Jeg ville ikke tale med nogen jeg bare, det var mental, personlig og fysisk stilhed, siger Chris.

Jeg fortsatte med at forsøge at overbevise mig selv, det kommer til at være ok. Du forsøger at tænke dig ud af det, men det havde jeg stadig flashbacks til det øjeblik. Jeg ville bare forsvinde, siger Veronica.

Men i stedet begyndte Veronica at kæmpe. Hun er nu halvvejs gennem 12 runder kemoterapi.

du kigger på hele dit liv, hvor meget tid du går gennem behandlingen er meget minimal, men hvad det vil have er en indvirkning på dig, bliver enorm, fortalte Chris Veronica.

Du er meget positiv, meget inspirerende. Jeg skulle have mødt dig i februar. mødte mig nu, siger Billige Moncler Outlet Chris.

De to af dem delte, at med en kræftdiagnose kommer et nyt perspektiv.

mand snorken gør mig ikke mere bekymret. Det gør det til, siger Veronica.

En af de ting, jeg ville sige, havde nok mig mest, bare at se det gode i alle. Det var bare fantastisk. Siger Chris.

fantastiske. Der er mere godt derude end jeg indser.

Nogle af disse mennesker er Veronica Girl Scouts Troop. 4. klasse piger meldte sig til Miles for Moffitt og havde t-shirts lavet med navnet ‘Team Veronica.’ Chris team er ‘dit tempo eller min.’ Han løb med en kvinde, der gik igennem behandlinger på samme tid. Dette bliver den første Miles for Moffitt for dem begge.

>>murakami louis vuitton Simmons skinner, da Sixers kæmper hårdt med at åbne tab for guider

About the author : Billige ugg