Militært personale fra RAF Lakenheath og Mildenhall på uafhængighedsdagen og hvordan de fejrer

Militært personale fra RAF Lakenheath og Mildenhall på uafhængighedsdagen og hvordan de fejrer

En 1965 Ford Mustang cabriolet sidder i nærheden af ​​en F Moncler DunJakke 15 Strike Eagle på RAF Lakenheath for deres Wings and Wheel event for at fejre Independance Day. Billede: Tech Sgt Matthew Plew

Det er en fejring af landets historie, da de 13 kolonier hævdede deres frihed fra briterne den 4. juli 1776 og en tid til at tilbringe sammen med familie og Billige Moncler Jakke Herre venner.

Nogle af de 7.000 plus amerikanske luftvåbenstyrefolk og kvinder, der er stationeret ved RAF Lakenheath og RAF Mildenhall, bruger deres fjerde juli væk fra deres familier.

Her fortæller de os, hvorfor de fejrer dagen, hvad det betyder for dem og de traditioner de har hjemme og har vedtaget, mens de bor i regionen.

Et par står foran deres klassiske bil under Wings and Wheels hændelsen på RAF Lakenheath for at fejre Independans Day. Billede: Senior Airman Nigel Sandridge

‘Min far var aktiv i 32 år, så min familie har fejret Independence Day uden for USA mange gange. Vi har altid formået at finde et stykke Amerika, hvor vi altid skulle hjælpe med at markere anledningen.

‘Mine kæreste minder, og hvad der formentlig definerer uafhængighedsdagen for mig mest, er fyrværkeri. Kørsel ud hvor den største skærm bare nyder lys og lyde.’ Jeg har altid elsket den osteopatriotiske musik, der spilles dem typer af shows.

‘Som barn måtte jeg aldrig planlægge noget selv, så det vil være første for mig. Min kone og jeg planlægger at nyde en lækker pubmat og forhåbentlig nogle solrige vejr.’

Fjerde juli fejringer, som tidligere blev afholdt på RAF Feltwell. Billede: Sonya Duncan

Tech Sgt Matthew, 33, fra Californien

‘Jeg er overvældende overrasket over, at vores lokalsamfund vil fejre vores uafhængighed med os i betragtning af historien. Men jeg synes, det er fantastisk, at vi har kommet så langt som to nationer, som partnere og allierede, nu hvor lokalsamfundet ønsker at fejre vores dag med uafhængighed som om det var en egen dag. Det er enormt.

‘Jeg tror ikke, at der er noget der kan få dig til at føle sig mere velkommen i et fremmed land end dets samfund, der ønsker at fejre din nations uafhængighed. Jeg synes det er fantastisk.

Senior Airman Elizabeth, 25, fra Arizona

‘Hvem kan ikke lide den 4. juli? Jeg synes, det er meningsfuldt for de fleste amerikanere og nogen der nyder vores nations frihed. Maden er fantastisk, og hvem kan ikke lide fyrværkeri? Det er en meget amerikansk begivenhed på grund af den enorme blanding af kulturer, der kommer sammen for at fejre.

‘Hjemme i Amerika plejer vi at grille og se fyrværkeri. Jeg tror, ​​at frihed er en virkelig stor ting for amerikanerne, det er det der gør os, hvem vi er, og jeg tror, ​​at amerikanerne kender smagen af ​​frihed, og folk kæmper hårdt, når de ved det.

‘Det er vigtigt at tage en dag og huske hvad det tog for at få det og fejre det. Vi er i militæret, og vi har vores militære familie, så intet ændrer virkelig. Du kan altid fejre Independence Day i dit hjerte, og du behøver ikke fyrværkeri for at nyde dagen.

‘Jeg’ vil have en lille fest med nære venner og spise masser af coleslaw. ‘

Airman 1st Class Eli, 21, fra Wisconsin

‘At være en del af militæret indser du, hvad der kæmpes for, hvad der er så værdifuldt om det og de ofre der er skabt til det. Uafhængighedsdagen hjælper dig med at huske det.

‘Jeg elsker absolut uafhængighedsdagen. Jeg synes det er en god ferie, og det er en dejlig tid at komme og fejre det fantastiske land, vi kalder hjem med venner.

‘Min favorit del af Independence Day fejrer med venner og familie og bare tilbringe tid sammen. Vi er på en amerikansk militærinstallation, der fejrer her, er ikke den anden.

>>murakami louis vuitton Simmons skinner, da Sixers kæmper hårdt med at åbne tab for guider

About the author : Billige ugg