min 40s og dette er det bedste spurs team jeg

min 40s og dette er det bedste spurs team jeg

‘I min midten af ​​40’erne og dette er det bedste Spurs team, jeg har set’

Alle de nylige postkasser, der forsøger at nedlægge Spurs for nylig (jeg mener seriøst, skal du støtte dit eget hold med så meget gift), suge det.

Fantastisk spil, fantastisk modstandsdygtighed, fantastisk dygtighed til at score 2 væk til et hold med 15 rene ark i deres sidste 16 hjemmekampe, fantastisk at få 6 skud på målet mod et hold, der indrømmede 14 skud på mål i hele gruppestadiet. Bare fantastisk.

Ja, vi vandt og lige nu bryder jeg mig ikke. Dette er det bedste hold af vores, jeg nogensinde har set, og jeg midt i 40’erne, og jeg elsker det.

Kan du stønne, lad os bare glade glæde for at nyde vores klub alene? Jeg sammenligner ikke noget, vi har gjort med en anden klub. Nyd din sæson. Jeg håber du kan nyde det så meget som jeg (og mange andre Spurs fans) er nyder de sidste par år. Hvis du tror, ​​vi skal vinde trofæer, godt færdige, har en kiks. Bare gider ikke at fortælle mig det. Jeg er en Spurs fan og strålende fiasko i mit blod. Jeg vinder altid lidt 4 3 end 1 Billige Moncler Jakke Herre 0 fordi det er et spil, og det skal være sjovt. Jeg ønsker alle fodboldfans følte denne måde, du nyder livet mere.

Beat Man U, trække væk ved Anfield, gå gennem FA Cup runde, slå Arsenal og dominerer så stort set et af de finere CL-spil i den seneste hukommelse. Ikke et dårligt par uger

Jeg spørger Moncler Outlet mig stadig om, hvorfor United aldrig gik ind for Dembele. Wow.

Aurier tror jeg læste i postkassen, at mange af disse spillere havde brug for en sæson under Poch til virkelig at skinne, men Gud han gør dig nervøs. Ikke Anthony Gardner nervøs, men kiggede stadig på Spurs i lang tid, og jeg har elsket at se disse europæiske nætter på trods af en persons kald, at vi fejrer ikke at vinde lidt for meget (strålende fiasko jeg tror det hedder). få hvad Pool mob snakker om bare lidt mere nu. Du bliver nødt til at være en joyless sod, der ikke har haft det.

Disse spillere er managerens absolutte spejl, og mens jeg ville elske Alderweireld negle ned, føles det, at Poch ved, at han kan få det bedste ud af Sanchez.

af spillene Spurs har spillet det seneste, har nogen hørt Mauricio Pochettino klage over deres fixure-liste, armaturbelastning, hvad de vil kalde det?

Jeg er ikke en Spurs-tilhænger, men vil gerne rose dem på deres seneste resultater, i går aftes kæmpede de glimrende i de første 10 minutter, jeg nyder at se dem tabe, men for at komme tilbage fra 2 mål får 2 væk mål mod Juve side er en strålende resultat for dem.

Jeg er ikke bitter eller misundelig, da fodbold handler om underholdning, der var ren underholdning.

Uden tvivl vil postkassen blive fyldt med ros overalt over Spurs for at vende om en tilsyneladende desperat situation, men skal gøre det klart, at Juventus fortjener at være absolut slated fra hvert hjørne for deres strategi engang to mål fremad. Hvis Jamie Carragher og Gary Neville tænkte nyligt fremmet Newcastle sidder foran egen kasse mens de spiller hjemme, hvordan ville de beskrive hvad den gamle dame gjorde?

Det var helt chokerende at se et top, erfarent hold i det væsentlige give væk deres fordel ved at sidde tilbage med ikke en enkelt spiller nær halvvejslinjen. Det var uundgåeligt, at Spurs ville bryde igennem på et tidspunkt. Troede de virkelig, at de ville holde et rent ark forsvare deres kasse i 80 minutter?

Er de så arrogante? Eller er det en helt misguided mentalitet fra deres side, når italienerne går i gang, vil de altid forsvare det? At gå to mål ned viste sig at være det bedste, der kunne have været tilfældet med Spurs, da det gjorde det muligt for spillet at blive et angreb mod forsvars træning. Det var klart, at Spurs var overalt mentalt og var der for at være blevet med slipset, der potentielt var over efter 1. ben.

At være vidne til denne tilbagetog og manglende forståelse af situationen foran dem fra en klub som Juventus er helt patetisk. Det er svært at ikke miste en vis respekt og beundring for dem. Dette hold kom ind i sidste sidste år! Nogle falder fra nåde.

Det er et interessant spørgsmål fra James F, BCFC KRO i postkassen i går, så jeg kan godt lide at prøve et svar.

Først og fremmest, lad mig sige, at jeg virkelig ikke bryr mig om den populære forestilling om en klub, der skal have en eller en institutionaliseret måde at spille på. Ethvert aspekt synes i hvert fald at være afhængig af tanken om, at fodboldklubber og selve spillet er statiske, uændrede enheder. Tidsændring og klubber og spillere behøver naturligvis at ændre sig med det, og stiv overholdelse af en bestemt stil, brand eller personale beder kun om at du kommer i problemer.

Personlig er den største bidragyder til min nydelse af fodbold vinder af trofæer. Jeg er ligeglad med, hvordan vi gør det, bare at vi gør det. På en anden måde ser jeg vores navn ud for ordet af enhver konkurrence, der har spillet grim fodbold, end at slutte en sæson trofyløs, men har spillet underholdende fodbold. Jeg ved masser af mennesker er uenige, men heste til kurser.

Da Jose fik optaget, husker jeg ikke at have for mange klager; Så vidt jeg var bekymret var der absolut ingen andre omkring, der var egnet til jobbet. Mine forventninger var at han ville gøre os svært at score imod / slå, underskrive nogle højt profilerede spillere i eller nær deres prime og vinde et par trofæer undervejs, selvom vi virkelig var et angribende hold. Jeg håbede, at vi ville have en mere angribende tankegang end under van Gaal, men jeg forventede ikke Real Madrid 2011/12 eller noget andet.

Jeg forventede at slå et hold komfortabelt fra 9. og derunder, hvor vi kun tabte punkter på de store sider. Jeg havde også forventet ham at være ude af døren omkring sit tredje år, som det er sædvanligt i disse dage, mens han er lidt mere hensynsløs med det personale, han arvede, da der var meget dross tilstoppende værkerne.

Derfor, når det kommer til mine oprindelige forventninger til Mourinho, synes jeg det rimeligt at sige, at han om pari. Jeg er selvfølgelig skuffet over, at vi har undladt at tilbyde noget som en meningsfuld udfordring for ligaen i hver sæson; ligaen er den konkurrence, jeg vil vinde mest, efterfulgt af League Cup (jeg ved, jeg er underlig, jeg elsker bare den kop), Champions League og FA Cup. Community Shield er rart at vinde, men vi ved alle, at det ikke rigtig tæller. Så på den måde gør han det bedre end acceptabelt, men ikke stort.

I ligaen er den største frustration for mig pointene faldet mod lavere hold: Newcastle, Southampton, Burnley Leicester (i en grad), Huddersfield og Stoke. Disse er spil, som vi absolut bør vinde, og de 14 point, der er faldet, har kostet os stor tid; vende dem trækker og tab i sejre, og vi er to point bag City. Vi har allerede mistet fem spil, som (medens fælles tredje færrest) bare ikke er god nok med 11 stadig at spille, herunder spil mod Chelsea, Liverpool, City og Arsenal, der stadig kommer.

Med hensyn til personale ved jeg, at han blev kørt af en hel del spillere fra de mørke dage, men jeg troede ærligt at tiden var for små og små, Jones, Young, Fellaini og måske Rojo, Darmian og Blind. At have så mange middelmådige spillere stadig med jævne mellemrum, samt en bekymrende mængde spilletid for spillere, den forkerte side på 30, er mine største bekymringer.

Jeg er klar over, at du nemt kan foretage engrosændringer, men at blokere januarudgange til Blind og Darmian, som sjældent spiller, virker modproduktive; ikke aktivt forsøger at flytte mindst to af Rojo, Smalling og Jones for bedre kandidater (som der er for mange at nævne) er en stor fejltagelse; og manglende korrekt blod nogle af de nye signeringer er skadelige det tog ham måneder at tro på første Mkhitaryan og Shaw, og senere Lindelof, hvor sidstnævnte stadig kan få et spil, uanset hvor dårligt vi forsvarer.

Stilen er et problem, men kun fordi vi ikke synes at spille til styrken af ​​vores højt profilerede signeringer (Pogba bliver brugt fra dyb, Martial nu til højre, og Lukaku bliver bedt om at efterligne Drogba). Hvis det virkede og vi lukkede de winnable spil så ville jeg ikke tænke mig så meget.

Så vidt jeg ville have, at vi skulle være så er svaret naturligvis ikke andet, men i kølvandet på byens utrolige sæson er der ingen skam at afslutte der. Jeg håbede, at vi måske stadig kunne være med en shout af titlen med et par spil at gå dog. Vi har helt sikkert forbedret siden Moyes og van Gaal, og enhver, der virkelig mener, at vi har brug for, skal tage blinkerne lidt væk; hvor vi har fejlet er år for år forbedring under Mourinho.

Vi er højere i ligaen i år end sidste, sandt, men vi har tabt så mange spil allerede og indrømmer stadig et stort antal undgåelige mål. Vi stoler for meget på individuelle øjeblikke af glans i stedet for at have en effektiv spilplan, og det er også et område, hvor vi skal ændre. Så det går ikke dårligt, men der er stadig masser af plads til forbedring.

At være en Liverpool-fan, der voksede op i den æra, blev vant til at trofæernes regelmæssighed vendte op hver sæson for hvad der virkede en levetid, men faktisk var det næsten for en levetid siden. Jeg har tidligere skrevet om, at det smukke spil formodes at være præcis det og har aktivt jublet, når ledere som Pulis endelig har fået deres comeuppance, og jeg er sikker på, at Big Sam er forladt af langt de fleste af Evertonerne, og bare vent West Ham fans.

>>murakami louis vuitton Simmons skinner, da Sixers kæmper hårdt med at åbne tab for guider

About the author : Billige ugg