Min bedste test sejr endnu

Min bedste test sejr Moncler Udsalg endnu

‘Jeg’ vil gerne have haft 700 i de første innings. Run outs hjalp ikke, og en eller to små ting går imod dig, men det er Test cricket. Jeg tror ikke, vi er chokere. England spillede god cricket i denne kamp. Men på Headingley [hvor Sydafrika vandt den fjerde Test med 191 løber efter at være 21 for 4 og 142 for 7], kæmpede vi godt. England har lov til at spille god cricket, men det er selvfølgelig skuffende, ikke at skubbe fra 2 1. Test cricket handler om pres, og vi klarte ikke at klare det i denne kamp.

‘England slog fremragende på, Billige Moncler DunJakke hvad der var en god Test wicket et stort partnerskab op foran virkelig satte tonen i innings og derefter kom Freddie [Flintoff] ind og tog spillet væk fra os.

‘Det har været en hårdkæmpet serie, ingen side har ønsket at give en tomme og har ikke givet en tomme. Du har måttet kæmpe for alt hvad du har fået. Jeg troede, mine drenge havde en fantastisk serie. væk fra hjemmet, de kæmpede virkelig hårdt for hele serien og satte en fantastisk præstation.

‘Vi skal lære at være lidt mere hensynsløse. Men bortset fra denne kamp, ​​når vi er i problemer, har nogen fået os ud af det, og det har givet mig en masse tilfredshed.’

‘Jeg sagde før testen, at det ikke handlede om Alec Stewart, det var den perfekte sendoff, og jeg ønsker holdet det allerbedste for fremtiden. Der var noget godt batting, noget godt bowling og det var en glimrende wicket her.

‘Det er klart, at debut [en sejr over Vestindien i 1989 90] stadig er klar i mit sind. At starte og slutte med en sejr er perfekt. Jeg vil ikke glemme Barbados, men Headingley vinder for at slå Sydafrika sidste gang de var her , og serien vinder i Sri Lanka og Pakistan.

‘Jeg kommer til at nyde de næste par uger og slutte sæsonen med Surrey. Så skal jeg sætte cricket kit væk og komme ud af golfklubberne og Chelsea shirt. Jeg har haft gode tilbud, en god herfra hos The Oval. Jeg har fået nogle ting i gang. ‘

>>murakami louis vuitton Simmons skinner, da Sixers kæmper hårdt med at åbne tab for guider

About the author : Billige ugg