Min mand bliver tændt

Min mand bliver tændt

QuestionWhen en seksuel scene kommer på tv (eller endda i biografen) bliver min mand tændt. Han benægter det altid, men jeg bliver frustreret, fordi Moncler DunJakke jeg kan se bumpen i hans jeans!

Jeg er virkelig ondt, fordi jeg elsker ham meget. Når jeg tager ham ud, siger han, at hans penis er halvt oprejst, betyder ikke, at han Billige Moncler DunJakke er tændt. Han siger, at mænd går op og ned i løbet af hele dagen, og at det er ikke en ophidselse ting.

Mænd især unge mænd kan ikke hjælpe deres erektioner. I mange yngre gutter sker erektioner et dusin gange om dagen, ofte uden grund, og nogle gange gnides af ting som vibrationer ved at sidde på et busstol.

Ja, de skyldes ofte ‘arousal’, men en mand kan ikke hjælpe dette. Men jeg tror, ​​at det på en eller anden måde er muligt, at selv i dag, vidste du virkelig ikke om mænd og deres erektioner.

Hver mand, gift eller ej, især når han er ung, bliver automatisk vækket af alle mulige visuelle stimuli. De fleste kvinder ved og accepterer dette.

Men bare fordi en mand bliver vækket, betyder det ikke, at han elsker eller værdier eller fancies sin egen partner mindre.

Det ville virkelig hjælpe dig med at acceptere dette. Hvis du ikke vil, bliver du konstant forstyrret. Det kan hjælpe, hvis du snakkede dette ud ansigt til ansigt med en erfaren rådgiver.

>>murakami louis vuitton Simmons skinner, da Sixers kæmper hårdt med at åbne tab for guider

About the author : Billige ugg