Min søster døde næsten efter fire hjerteanfald

Min søster døde næsten efter fire hjerteanfald

‘Så vendte hun sig til far og sagde, at hun ikke følte sig for god. Den næste ting, hendes øjne havde rullet ind i ryggen af ​​hendes hoved og hun havde en form for kramper. Hendes krop gik så længe og hun kollapsede og var ikke vejret.

‘Herefter gik vi på autopilot,’ Billige Moncler Jakke Herre fortsætter hun.

‘Når de Moncler DunJakke paramedikere ankom, blev min far og jeg skyndte sig ind i køkkenet ude af vejen. Min far var i en bunke på gulvet og klamrede et billede af sin egen far, som var gået bort. Han er ikke en religiøs mand og det er det nærmeste jeg nogensinde har set for ham at bede.

‘Jeg var sikker på, at hun var død. Jeg var absolut positiv, at jeg mistede min søster, min bedste ven. Det var som en ude af kroppen oplevelse. Jeg vidste ikke hvordan jeg skulle klare det. Det var ikke fornuftigt for mig, at denne person med alle disse maskiner, der var tilsluttet hende, var min søster. ‘

Lara genvundet, men senere fik han en yderligere hjertestop. Heldigvis overlevede hun, men erfaringerne gjorde Amber fast besluttet på, hvad hun kunne for at forhindre andre i at lide en lignende skæbne.

‘Da hun genvandt første gang, følte vi konstant, at det ville ske igen,’ siger Amber.

‘Da det skete igen, skader det næsten endnu mere. Jeg ved, det gjorde for hende. Denne gang ved vi, at det ikke var en freak forekomst, men faktisk noget der var galt med hende. Det er en meget vanskelig ting at komme til efterretning med. ‘

Amber føler rutinemessige screeninger af unge for hjertesygdomme bør være tilgængelige for at muliggøre tidlig indblanding, før folk bliver syge.

Hun har startet en online-anmodning og håber at indsamle 10.000 underskrifter, før hun formelt bringer det til det britiske nationale screeningskomités opmærksomhed.

Indtil videre har hun samlet 2300 underskrifter.

‘Der er en lang vej at gå, men de utrolige kommentarer, som folkene har forladt, har været i tankerne,’ siger Amber.

‘Så mange mennesker har deres egne historier at fortælle. Jeg har fået mange mennesker til at kontakte mig for at fortælle mig, hvad de har været igennem og hvor meget kampagnen betyder for dem.’

Hver uge i Storbritannien dør mindst 12 unge mennesker fra udiagnostiserede hjertesygdomme. Amber siger, at hun er rædselsvækkende af UK National Screening Committees beslutning om ikke at gennemføre hjerte screening programmer for unge.

‘For mig er det ikke en brainer,’ siger hun.

‘Hjerteafskærmninger bør gøres tilgængelige for unge. Hvis Lara havde hjerteafskærmning, kunne der være blevet hentet noget. Hun kunne have været udstyret med en ICD tidligere, og vi kunne have undgået det absolutte mareridt.

>>murakami louis vuitton Simmons skinner, da Sixers kæmper hårdt med at åbne tab for guider

About the author : Billige ugg