Mindeværdige øjeblikke skinner et styrende lys

Mindeværdige øjeblikke skinner et styrende lys

SinnerND Oil Patch firma skal betale afregning, ændre politikker efter homoseksuelarbejder hævder chikane

livsstilHeadlinesMarilyn Hagerty: Tid til snowbirds at flyve hjemFærlighedsklinikken i Californien informerer hundredvis af patienter om, at deres æg kan have været skadet. Dentister fortsætter med at dø af Billige Moncler Jakke Herre denne dødelige lungesygdom.

Det betyder uden tvivl, at familier lukker deres hytter til vinteren Moncler Outlet og i mit tilfælde helt sikkert tænker på det.

Det er en årstid, jeg frygter mest. Der er ikke noget andet sted, jeg vil hellere være end ved min hytte, men det er ikke oprettet for at operere gennem vinteren. Så det er med stor sorg at jeg kigger på kabinen Lysene over søen bliver mørke og ved, at mine vil følge snart.

Jeg har altid kæmpet med at lukke kabinen, mere i pension. Mine muligheder for at blive her senere i året er der for mig at strække det til grænsen. Men jeg ved inden for en måned, at mørket vil markere min plads på søen Beltrami kystlinje og jeg hader det.

Så er der mine hold, der kaster et mørke af en anden nuance på mit liv, som vi taler.

I baseball blev mit hold siden barndommen, Chicago White Sox, sidste sted i deres division, selv bag de frygtelige Minnesota Twins. Nu er det slemt.

De to college fodboldhold jeg følger tæt på min alma mater St. Olaf College og UND har tre sejre kombineret, ingen af ​​dem mindeværdige med hensyn til at slå en kvalitet modstander. Minnesota Vikings min favorit NFL team har en win og nul kvalitet quarterbacks.

I tider som disse hjælper det med at have nogle mindeværdige øjeblikke at trække på, finder jeg.

Tidligere i sommer kom fire af os, der spillede på mesterskabet fodboldholdet i St. Olaf i 1960 sammen i nærheden af ​​Grand Rapids, Minn. Det var en speciel dag for lidt fiskeri og masser af cementering af det dybe band af holdkammerater / venner for så mange år siden.

Det er en tid ingen af ​​os vil glemme, naturens skønhed omgiver os på et utroligt tilbagetog, der ejes af en holdkammerater. Det var en dag, vi lovede at gentage næste sommer, med flere holdkammerater involveret.

Sept. 2, 10 af os fra 1960 og 1961 titel holdene i St. Olaf vendte tilbage til kollegiet for sæsonåbneren og vores årlige genforening.

Var det vores tilstedeværelse, der inspirerede holdet til at vinde, den eneste sejr i år? Utvivlsomt nej, men det gjorde vores dag mere behageligt.

Vi kæmper hårdt for at bevare vores forbindelser til fortiden. De var vigtige for os 50 for nogle år siden, da vi var et hold på omkring 35 spillere. De forbliver vigtige bånd i dag, ellers ville vi ikke planlægge genforeninger og fisketure.

Men der er noget af det mørke, der følger os ind i vores senere år af livet uden tvivl.

Bill Winter, Fullback, co-kaptajn og All America linebacker på vores titelhold i 1960 og 1961, fortsatte med at blive en startlinebacker for New York Giants.

Han var stor, stærk, større end livet for os, og jeg tænkte på ham som uforgængeligt. Alligevel døde han i en hyttebrande i 1995.

>>murakami louis vuitton Simmons skinner, da Sixers kæmper hårdt med at åbne tab for guider

About the author : Billige ugg